Zadels

Een zadel door mij gemaakt is een compleet uniek custom zadel waarbij alle onderdelen zijn gemaakt van patronen afkomstig van de afmetingen van jezelf en die van je paard. Je kan een keus maken uit de hieronder genoemd modellen, op de verschillende modellen zijn aanvullend opties mogelijk.

 


Balance

Harmony between parts

Harmony between parts

Balance betekent harmonie tussen onderdelen. Deze zadel bevordert een perfect houding door zijn diep zit en aanzienlijk knie wrongen die onder de zweetblad zijn bevestigt. Tegelijkertijd ben je vrij in te bewegen omdat het zadel je houding niet dwingt. Kort gezegd je zit in harmonie met je paard.


 

Stability

Firmness in position

Stability staat voor een sterk houding. Deze zadel zet je in een stevig positie door zijn diepe zit en robuuste knie wrongen die boven op de zweetblad zitten. Deze zadel neemt jouw mee in alle bewegingen van jouw paard zonder je lichaam te forceren. Ten aller tijden kan je de juiste hulp geven omdat je er klaar voor bent.


 

Fusion Zweetblad

De Fusion zweetblad is een innoverend geïntegreerde zweetblad  en rokje die bevordert een optimaal been ligging die op gering afstand zit van jouw paard. De Fusion zweetblad vereenvoudigt de communicatie tussen jullie omdat jouw hulpen komen precies en sneller aan.


 

United

Merging into one.

United vertegenwoordigt samensmelting tot een. De ruim knie wrong zit onder de Fusion zweetblad voor een meer traditioneel uitstraling. De diepe zit beperkt niet je beweging maar ondersteunt je iedere beweging.


 

Harmony

Pleasing combination of parts.

Harmony is een aangenaam combinatie van onderdelen. Met de kniewrong boven op de Fusion zweetblad en een diepe zit ben je verzekerd van een stevig en harmonieus positie.