Zadel PasService/Mobiele Werkplaats

De door mij gemaakte zadels hebben een schapenwollen vulling in de kussens. Deze vulling zorgt voor een verbeterde vering. Het voordeel van wol is ook dat het tijdens het rijden opwarmt en zich dan vormt naar de rug van jouw paard. Daarnaast kan een wollen vulling makkelijk aangepast worden aan de verandering van de rug van het paard door groei en ontwikkeling.

Het is mogelijk om zadels van andere merken te voorzien van een wollen vulling. Dit kan zelfs bij zadels met een schuim vulling. Ook controleer ik of de pasvorm van het zadel overeen komt met de rug van het paard.

De zadel passervice vindt plaats op locatie zodat ik het zadel op het paard kan passen en eventueel kan bijstellen. De aanpassingen gebeuren zo veel mogelijk in mijn mobiele werkplaats zodat jij weer direct kan beschikken over jouw zadel.


Reparaties

Ook voor reparaties aan bestaande zadels en hoofdstellen kan jij bij mij terecht. Alle soorten reparties zijn mogelijk, zoals het vervangen van losse stiksels, singelstoten of gespen, het vernieuwen van een beschadigde zitting en het vervangen van ritsen in rijlaarzen of chaps.

Neem voor een vrijblijvende prijsopgave van jouw gewenste reparatie contact met mij op. Wij maken dan een afspraak wanneer jij het materiaal kan afleveren en ophalen.